Select Page

Obvestila v času COVID-19

Uradne ure v času zaprtja šole

V času zaprtja šole potekajo uradne ure Gimnazije Ilirska Bistrica vsak delovnik med 10.00 in 12.00, in sicer zaradi omejitve širjenja nalezljive bolezni COVID-19 prek telefona in e-pošte.

Težave z delom na daljavo in neodzivnost spletnih učilnic

Spoštovani dijaki, dijakinje!

Zaradi težav na Arnesovih strežnikih (več o tem si lahko preberete tukaj), je popolnoma onemogočeno delovanje spletnih učilnic in upočasnjeno delovanje videokonferenčnega sistema ZOOM.

Pouk na daljavo v času zaprtja šole

Dragi dijaki in dijakinje,
spoštovani starši,

obveščamo vas, da se bo na podlagi sklepa ministrice za izobraževanje, znanost in šport z dne 14. oktobra 2020, od 19. do 23. oktobra 2020 pouk izvajal na daljavo.

Omejitve vstopa v državo

Slovenija je 18. 6. 2020 podaljšala seznam držav na rdeči listi, za katere veljajo omejitve za vstop v državo zaradi poslabšanih epidemioloških razmer zaradi COVIDA-19. Na rdeči listi so po novem Bosna in Hercegovina, Kosovo in Srbija. Obveščamo dijake, ki ste se v tem obdobju zadrževali oz. vračali iz navedenih držav, da ne prihajate v šolo.

Pouk za dijake nižjih letnikov

V tekočem tednu bo šola organizirala tudi pouk za nekatere dijake nižjih letnikov. Povabljeni dijaki boste s strani razrednikov dobili obvestilo, kateri predmeti se bodo izvajali na posamezne termine.

Dijaki boste prvič vabljeni na šolo po naslednjem razporedu:

dijaki 1. letnikov v četrtek, 28. 5. 2020
dijaki 2. letnikov v petek, 29. 5. 2020
dijaki 3. letnikov v torek, 2. 6. 2020