Select Page

Kandidate obveščamo, da je objavljen razpored zimskega roka poklicne mature. 

Na zimskem roku vam želimo veliko uspehov.

Jadran Aleksić Tscherkassky
tajnik šolske maturitetne komisije za PoM

——————————————————————————————————————————————————————————–
Pisni izpiti
 zimskega roka poklicne mature, ki so bili predvideni za ponedeljek, torek in sredo, 3., 4. in 5. februarja 2014, se zaradi izrednih vremenskih razmer prestavijo na ponedeljek, torek in sredo, 10., 11. in 12. februarja 2014. V skladu z odločitvijo Državnega izpitnega centra in Šolske maturitetne komisije za poklicno maturo se ustni izpiti prestavijo na obdobje od 24. do 28. februarja 2014. Kandidati bodo o točnih datumih izpitov pravočasno obveščeni. Vsi izpiti bodo potekali v prvem nadstropju Višje strokovne šole Postojna, Ljubljanska 2, Postojna. Za več informacij pokličite na telefonsko št. 081 601 659.
——————————————————————————————————————————————————————————–

Kandidate obveščamo, da je objavljen razpored zimskega roka poklicne mature. Zimski rok poklicne mature bo potekal po naslednjem razporedu:

 

četrtek, 30. januar  rok za odjavo od zimskega roka PoM
ponedeljek, 3. februar  pisni izpit – 1. predmet: slovenščina
torek, 4. februar   pisni izpit –3. predmet: angleščina, matematika
sreda, 5. februar pisni izpit – 2. predmet: RČN
četrtek, 6. februa – petek, 14. februar  ustni izpiti in 4. predmet

 

POMEMBNO: Vsi pisni izpiti bodo potekali v prvem nadstropju Višje strokovne šole Postojna, Ljubljanska 2, Postojna.

Pričetek pisnih izpitov je ob 9.00 h, kandidati pa se morajo zglasiti na šoli najkasneje 20 minut pred pričetkom izpita. Poimenski razpored kandidatov in prostor poteka izpita bosta objavljena na dan pisanja izpita na oglasni deski v prvem nadstropju Višje strokovne šole Postojna.

USTNI IZPITI IN ZAGOVORI PROJEKTNIH NALOG (4. predmet) bodo potekali v prostorih Šolskega centra Postojna – Srednje šole, Cesta v Staro vas 2, Postojna, praviloma v popoldanskem času (po pouku) od četrtka, 6. februarja, do petka, 14. februarja, po naknadno objavljenem razporedu.

Prijavljene kandidate naprošamo, da preverijo, ali so tajniku dostavili fotokopije spričeval zadnjih dveh letnikov. Ravno tako kandidate opozarjamo na pravočasno plačilo mature oz. izpitov v računovodstvu Šolskega centra Postojna – kandidati, ki svojih obveznosti ne bodo poravnali ob roku, ne bodo mogli pristopiti k maturi.

Na zimskem roku vam želimo veliko uspehov.

Jadran Aleksić Tscherkassky
tajnik šolske maturitetne komisije za PoM


(Število obiskov: 32)
Dostopnost