Select Page

V okviru obveznih izbirnih vsebin oz. interesnih dejavnosti bosta za dijake/inje 1. R in 1. A oddelka organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja.

poklici_vsi_FINAL


V torek, 13. oktobra 2015, bosta za 1. R/IB (1 dekle in 21 fantov) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Dijaki se zberejo ob 7.15 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Opravljen bo tudi laboratorijski pregled krvi in urina (ni potrebno biti tešč). Po končanem zdravniškem pregledu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 13.00 ure.

Dijaki s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico.

Dijaki, ki nimajo izbranega zdravnika v Ilirski Bistrici, morajo pred zdravniškim pregledom od osebnega zdravnika pridobiti zdravstveni karton, fotokopijo ali izpis iz zdravstvenega kartona in ga prinesti s seboj.


V torek, 20. oktobra 2015, bosta za 1. A/IB (15 deklet in 5 fantov) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Fanti se zberejo ob 7.15 uri, dekleta pa ob 8.30 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Opravljen bo tudi laboratorijski pregled krvi in urina (ni potrebno biti tešč). Po končanem zdravniškem pregledu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 13.00 ure.

Dijaki/nje s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico. Dijaki/nje, ki nimajo izbranega zdravnika v Ilirski Bistrici, morajo s seboj  prinesti  izpis iz zdravstvenega kartona.


Zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja sta za dijake/inje obvezna.

Vodstvo šole


(Število obiskov: 25)
Dostopnost