Select Page
VABILO DIJAKINJAM IN DIJAKOM
k sodelovanju pri projektu
FUTURE GENERATION MINDS 2050


V letošnjem letu je zaživel projekt Future Generation Minds 2050, katerega gonilna sila smo skupina dijakov. Pod vodstvom izkušenih mentorjev smo si zadali cilj zgraditi največjo spletno platformo za pridobivanje znanj in veščin, ki jih bomo potrebovali v prihodnosti. Naš namen je spodbuditi mednarodno gibanje, ki bo združevalo mlade in njihove vzornike – znanstvenike, stokovnjake, športnike, kulturnike in druge ugledne posameznike. Menimo, da nas lahko njihove izkušnje, veščine, širok spekter znanj motivirajo k razmisleku o prihodnosti, podprejo pri iskanju novih rešitev, kritičnemu presojanju in kreativnemu razmišljanju.

 »Not all the kids in school today will become decision makers,
yet all future decision makers are in school today.«


Kako delamo?

Dosedaj smo opravili že tri pogovore – s kreativnim ustvarjalcem Aljošo Bagolo, vrhunskim slovenskim nevrologom dr. Zvezdanom Pirtovškom in s člani priljubljene glasbene skupine Joker Out (dostopni so na našem YouTube kanalu), v dogovorih pa smo z Ivom Boscarolom, Nino Pušlar, Primožem Rogljičem in mnogimi drugimi. Veselimo se že novih pogovorov z znanimi in uspešnimi ljudmi, ne le iz Slovenije, temveč iz celega sveta. Sky is the limit!

Ekipa deluje s polno paro, sestankujemo na daljavo preko Zoom-a, kjer brusimo ideje in snujemo načrte. Srečanja potekajo v kolegialnem ter sproščenem duhu. Vsak ima svoje zadolžitve, delo je izvrstno organizirano, projekt pa poteka ob podpori in nasvetih odraslih mentorjev z ogromno izkušnjami. Naše delovanje je neprofitno, glavna želja pa je približati vsebine vsem mladim. V projektu trenutno sodelujemo dijaki iz ljubljanske, koprske in mariborske gimnazije. In ker govorimo o gibanju, si želimo sodelovanja z dijaki vseh srednjih šol in gimnazij v Sloveniji.

Najmanj, kar lahko za začetek storite, pa je,
da nas sledite na socialnih omrežjih 😉


Potrebujemo Vas!!!

Projekt želimo razširiti po celi Sloveniji, po korakih pa ga že širimo na svetovni parket. To je projekt nas mladih in je namenjen nam vsem!

Zato vas vabimo, da se nam pridružite, če:si želiš soustvarjati vsebine projekta,si želiš k pogovoru povabiti svojega vzornika in informacije iz prve rokeiščeš dobre nasvete za življenje in kariero,si hkrati želiš nepozabnih izkušenj, poznanstev in znanj.

Pridruži se naši ekipi in postani ambasador projekta FGM2050.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujete lahko prav vsi dijaki in dijakinje srednjih šol in gimnazij, ki vas projekt zanima. Prav posebne izkušnje niso potrebne, gotovo pa nekaj že znaš
ali si želiš narediti še nekaj več.

 FOLLOW US on Instagram

Vsi, ki vas zanima sodelovanje ali pa želite izvedeti več, nam prosimo pišite na info@futuregenerationminds.com. Lahko pa v šoli že kar sestavite ekipo dijakov, ki bi želela sodelovati pri projektu, nas o tem obvestite in se dobimo na predstavitvenem srečanju na Zoomu.

 Pridruži se enemu od najboljših mladinskih projektov ter postani ambasador Future Generation Minds 2050!!!

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vašega odziva,
Anastasija, Anton, Blaž, Borut, Eva, Iztok, Klara, Lara in Lara, Lars, Lucija,
Luka, Marcel, Mark, Marijan, Peter, Primož in Simon,

gonilna ekipa FGM2050 🙂

(Število obiskov: 32)
Dostopnost