Select Page

V četrtek, 13. junija 2024, smo na naši šoli organizirali športni dan z naslovom “Šolska olimpijada v spretnosti, znanju in moči”. Ta dogodek, ki je združil dijake prvih in drugih letnikov gimnazije ter dijake smeri tehnika računalništva, je bil prava poslastica za vse ljubitelje športa in tekmovanj.

Galerija slik

Tekmovanja v spretnosti

Naš športni dan je bil razdeljen na tri ključne kategorije: spretnost, znanje in moč. V kategoriji spretnosti so se dijaki pomerili v različnih športnih igrah, ki so vključevale nogomet, košarko ter druge igre, ki zahtevajo hitro reakcijo in natančnost. Tekmovalci so pokazali izjemno raven spretnosti in sodelovanja, kar je prispevalo k živahnemu in dinamičnemu vzdušju.

Preizkus znanja

Naslednja kategorija je bila namenjena preizkusu znanja, kjer so dijaki morali pokazati svoje veščine v različnih intelektualnih izzivih. Tekmovanja so bila zasnovana tako, da so preizkusila njihovo logično razmišljanje, splošno razgledanost in sposobnost hitrega reševanja problemov. Timsko delo in hitra prilagoditev sta bila ključna za uspeh v tej kategoriji.

Merjenje moči

V kategoriji moči so se dijaki pomerili v lokostrelstvu, kjer je bila potrebna kombinacija natančnosti, osredotočenosti in fizične moči. Lokostrelstvo je pritegnilo veliko pozornosti in navdušenja, saj so tekmovalci pokazali izjemne sposobnosti in odločnost.

Rezultati in zmagovalci

Po napetih tekmah so se na zmagovalna mesta povzpele naslednje ekipe:

  • prvo mesto: ekipa “Skibidi Sigma” iz 1. R,
  • drugo mesto: ekipa “Igre 123” iz 2. A/IB,
  • tretje mesto: ekipa “Idiot Division” iz 2. R in 3. R.

Vse tri ekipe so bile nagrajene s priznanji in sladkimi nagradami, ki so jih navdušeno sprejele. Ponosni smo na vse naše dijake, ki so pokazali izjemno voljo, spretnost in znanje.

Zahvala

Posebno zahvalo izrekamo LK Ilirska Bistrica za njihovo sodelovanje in podporo pri organizaciji lokostrelskega tekmovanja. Vaša pomoč je bila neprecenljiva in upamo na nadaljnje uspešno sodelovanje.

Iskrene čestitke vsem sodelujočim dijakom ter velika zahvala vsem kolegom in učiteljem, ki so pomagali pri izvedbi tega izjemnega dogodka. Športni dan ni bil le priložnost za tekmovanje ampak tudi za krepitev prijateljskih vezi in timskega duha. Upamo, da bomo lahko v prihodnje pripravili še več takšnih nepozabnih dogodkov.


(Število obiskov: 136)
Dostopnost