Select Page

Startup days 2016 Ustvarjalnik

Podjetniški krožek Gimnazije Ilirska Bistrica se bo udeležil Ustvarjalnikovega podjetniškega vikenda, ki bo potekal od petka, 18. marca, do nedelje, 20. marca.

Če vas zanima razvoj poslovne ideje v delujoč prototip, se jim lahko pridružite. Za več informacij pišite mentorju podjetniškega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica Nejcu Konjeviču na: konjevic.nejc@gmail.com

Ali veš, v čem se uspešen podjetnik razlikuje od vseh ostalih?
Uspešen podjetnik ve, kdaj je potrebno nehati razmišljati in začeti z delom.
Marca je čas, da začneš.

Toda brez skrbi, saj ne boš začenjal sam. S teboj bodo mladi soustvarjalci iz vse Slovenije, pa tudi najboljši Ustvarjalnikovi mentorji, tako da bo vse nared, da spraviš svojo idejo v delujoč prototip.

Vse skupaj se bo dogajalo tri dni. Dobimo se v petek popoldne, ko boste predstavili svoje ideje in glasovali za najzanimivejše. Nato se boste vključili v skupine, ki vas zanimajo, ali pa boste svojo pogumno vodili naprej do končne zmage. Na ideji bodo ekipe delale vse do zaključnega dogodka, ko bomo izbrali najboljšo.

Na dogodku vas bomo naučili pitchanja, skrivnosti hitrega prototipiranja, znani in izkušeni govorci bodo z vami delili svoje izkušnje iz časov, ko so še sami začenjali, skratka, vse bo narejeno tako, da se bo tvoj produkt brez nepotrebnih ovir spremenil v delujoč izdelek.

Več na: http://startupdays.ustvarjalnik.org/


(Število obiskov: 35)
Dostopnost