Select Page

Podjetniške delavnice

Vabilo na druženje med jesenskimi počitnicami:

SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

Dragi dijaki, željni druženja, iskanja kreativnih in inovativnih rešitev!

Vabimo vas, da se nam med jesenskimi počitnicami pridružite na počitnicah podjetnosti, ki jih pripravlja Javna agencija SPIRIT Slovenija. Imeli boste obilo priložnosti za prijetno druženje, ki ga bomo obogatili s spoznavanjem veščin podjetnosti, namenoma pa bo program bolj lahkoten, da bo dovolj časa tako za spletanje vezi med udeleženci kot tudi za ustvarjanje novih idej.

Druženje bo trajalo od ponedeljka, 26. 10. 2015, s pričetkom ob 11. uri in se zaključilo v četrtek, 29. 10. 2015, ob 15. uri na treh različnih lokacijah. Od treh predvidenih lokacij sta trenutno znani dve, tretja pa bo objavljena na spletni strani Spirita v naslednjih dneh.

Lokaciji SPIRIT-ovih počitnic podjetnosti:

  • Mc Hostel Brežice, Gubčeva 10a, Brežice,
  • Mladinski hotel Velenje, Efenkova 61a, Velenje.

PRILOŽNOST ZA DRUŽENJE IN SPOZNAVANJE

Imeli boste edinstveno priložnost, da se nekaj dni družite s sovrstniki, ki si želijo izzivov in osebnega razvoja, in spoznavate med seboj. Program je namenoma sestavljen tako, da bo dovolj časa tako za druženje kot tudi iskanje idej za skupne projekte in reševanje inovativnih in kreativnih nalog.

MOJA PRVA POSLOVNA IDEJA

Na SPIRITovih počitnicah podjetnosti vas bodo izkušeni mentorji vodili skozi proces ustvarjanja in preverjanja vaše poslovne ideje. Tudi če še nimate lastne poslovne ideje ali pa je ta šele v zametkih, boste skupaj z mentorji vaše koncepte razdelali in začrtali naslednje korake za realizacijo poslovne ideje.

Sledili bomo metodi za generiranje idej in iskanje rešitev poslovnih izzivov, ki jo imenujemo prototipiranje. To je pristop, ki se postavlja v kožo uporabnika, obenem pa izhaja iz izhodišča, da je potrebno vsako idejo preveriti na trgu. To metodo s pridom uporabljajo v najuspešnejših svetovnih podjetjih.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Pričakujemo, da se bo SPIRITovih počitnic podjetnosti na vsaki od treh lokacij udeležilo po 40 udeležencev. Za vas smo pripravili tri nočitve v mladinskem hostlu (praviloma 2, 3 in 4-posteljne sobe) ter tri obroke na dan. Stroške programa, nastanitve in prehrane na SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti krije Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence pa je udeležba brezplačna.

Program SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti si lahko ogledate na naslednji spletni strani: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/spirit-ove-pocitnice-podjetnosti/. Prijavnica na SPIRIT-ove počitnice podjetnosti, ki jo lahko izpolnite do zapolnitve prostih mest na posamezni lokaciji, je dostopna na: http://bit.ly/spiritovepocitnice. Za več informacij se lahko obrnete na izzivimladim@spiritslovenia.si ali na telefonsko številko 01 58 91 883.

Prisrčno vabljeni!


Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma
Verovškova ulica 60, SI-1000 Ljubljana, T: 01 589 18 70, F: 01 589 18 77, E: info@spiritslovenia.si, matična št.: 6283519000, DŠ: SI97712663, IBAN: SI56 0110 0600 0041 927
www.spiritslovenia.si


(Število obiskov: 25)
Dostopnost