Select Page

ŠpilKino Šiška razpisuje natečaj za sodelovanje v Špilligi, seriji koncertnih nastopov srednješolskih glasbenih skupin in posameznikov, ki bo v šolskem letu 2013/14 potekal enkrat mesečno v prostorih Kina Šiška.

Na sodelovanje v Špilligi vabljeni vsi bendi in solo glasbeni ustvarjalci iz Republike Slovenije, ki imajo vsaj dve avtorski skladbi in ki so sposobni izvesti 20 minut živega koncertnega nastopa. Špilliga je žanrsko neomejena, vabljeni torej mladi rokerji, raperji, pankerji, metalci, indijanci, folkerji, elektronski producenti in vsi vmes. Med prijavljenimi bo strokovna komisija izbrala 20 izvajalcev, ki se bodo pomerili na malem odru Kina Šiška v petih ligaških večerih. S strani občinstva in komisije izbrani izvajalci se bodo pomerili še v dveh polfinalnih večerih ter na zaključnem, finalnem večeru, ki se bo odvil v veliki dvorani Kina Šiška.

Za nagrade bo med drugim poskrbel tudi SAE Institute Ljubljana, ki bo zmagovalcu v studiu profesionalno posnel tri pesmi, Kino Šiška pa bo zmagovalcu ponudila špil pred večjo glasbeno skupino, obetajo pa se tudi nagrade za vse, ki bodo prišli na špil!

Potek razpisa, ligaška pravila in pogoji prijave.

Spletna prijava (do 30. septembra 2013).

Vprašanja na spilliga@kinosiska.si.


(Število obiskov: 21)
Dostopnost