Select Page

Skupina Mladih

Skupina mladih, še neuveljavljenih pisateljev vključuje vse, ki se v prostem času ukvarjajo s pisanjem ali pa bi to radi počeli. V njo so vključeni tudi tisti, ki bi želeli mlade pisatelje podpreti, tako finančno kot z objavo književnih del. Skupina je namenjena predvsem druženju tistim, ki radi pišejo, predvsem pa tistim, ki bi se radi še bolj podučili o pisanju, tistim, ki bi radi postali uveljavljeni pisatelji in začeli svojo pravo pisateljsko pot ter tistim, ki bi samo radi delili izkušnje z drugim.

Skupina je bila ustvarjena za učinkovito sporočanje o natečajih, predstavitvah knjig, kulturnih prireditvah in ponudbah založb. Namen skupine je spoznavanje mladih, ki se ukvarjajo s pisanjem in si želijo svoja dela tudi izdati, vendar pa tega zaradi prevelikih finančnih obremenitev, pomanjkanje mentorstva ali zavrnitve raznih založb še niso ali pa še ne morejo narediti. Člani skupine si izmenjujejo izkušnje in delijo mnenja, vabijo pa tudi ljudi, ki bi jih podprli tako ali drugače. Skupina je za zdaj namenjena samo mladim pisateljem, vendar se lahko kasneje oblikuje še v skupino za starejše in pa pesnike, odvisno od tega, kako uspešna bo, seveda pa ste vabljeni čisto vsi, ki vas pisateljevanje zanima in bi bili radi v pomoč.

Skupino mladih, še neuveljavljenih pisateljev najdete na družabnem omrežju Facebook. Ko pošljete prošnjo za vključitev v skupino, vam administratorka skupine pošlje zasebno sporočilo, v katerem vam zastavi par vprašanj, da se tako prepriča, da v skupino želite priključiti zaradi zanimanja za pisateljevanje in ne zato, da bi škodovali skupini ali na kakršen koli način izkoriščali njeno delovanje za škodoželjne namene. Skupina je zasebna, zato njene objave vidijo zgolj člani skupine, poleg tega je opremljena s pravili, ki omogočajo varno okolje in učinkovito komunikacijo med člani.

Če slučajno nimate Facebookovega računa, pa bi se vseeno radi vključili v skupino, pišite na spodaj navedeni elektronski naslov, da boste lahko dobivali objave v skupini, prav tako pa bo poskrbljeno, da bo v skupini objavljeno vse, kar si boste želeli posredovati drugim članom.

Če ste prejeli to sporočilo, ga prosim pošljite čim več osebam, za katere veste, da jih tema skupine zanima. Na skupaj poskrbimo, da se slišita mladostniški glas in da se razširi literatura mladih, ki sameva nekje v računalniških datotekah ali na prašnih policah.

Lep pisateljski pozdrav, Ana Sedmak.

Kontaktni podatki:

1. Elektronski naslov: kyandibaburu@gmail.com

2. Spletna stran skupine: https://www.facebook.com/groups/1404447189860375/


(Število obiskov: 28)
Dostopnost