Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na roditeljski sestanek, ki bo za vse letnike gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v ponedeljek, 18. marca 2019, ob 16.30 v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica.

V učilnici št. 1 (pritličje) bo predavanje dr. Alenke Rebula z naslovom “Uspeti v današnjem svetu”. Izobrazba in delavnost sta pomembni, a nista vse. Otroci postanejo uspešni ljudje, če ostanejo enkratni, drugačni, in če verjamejo vase. Kako jim pomagati, da se razvijejo in uveljavijo?

Predavanje bo trajalo uro in pol, sledili bodo roditeljski sestanki z razredniki. Razpored učilnic za roditeljske sestanke z razredniki bo objavljen na oglasni deski šole.

Zaradi službene odsotnosti razredničarke 1. A/IB oddelka bo sestanek staršev dijakov 1. A/IB oddelka z razredničarko v torek, 26. marca 2019, ob 16.30 v učilnici št. 6 (1. nadstropje).

Vljudno vabljeni!

Vodstvo šole


Alenka RebulaO predavateljici: dr. Alenka Rebula je pesnica, pisateljica in strokovnjakinja na področju psihologije. Ukvarja se tudi s predavanji in delavnicami,  poučuje na slovenskem liceju A. M. Slomška v Trstu. Diplomirala je iz filozofije, psihološka smer. Več o predavateljici na njeni spletni strani.