Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na roditeljski sestanek, ki bo za vse letnike gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v ponedeljek, 14. marca 2016, ob 16.30 uri v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica.

V učilnici št. 1 (pritličje) bo predavanje dr. Zdenke Zalokar Divjak z naslovom “Vzgoja otrok – odgovornost in postavljanje meja”. Predavanje bo trajalo uro in pol, sledili bodo roditeljski sestanki z razredniki. Razpored učilnic za roditeljske sestanke z razredniki bo objavljen na oglasni deski šole.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo šole


Zdenka Zalokar DivjakO predavateljici: dr. Zdenka Zalokar Divjak, univ. dipl. psih., spec. logoterapije.

Predavala je na Teološki fakulteti v Ljubljani, na Visoki poslovni šoli in na Fakulteti za Zdravstvene vede v Novem mestu ter na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici, kjer je tudi vodila šolo za psihosocialno pomoč

Za sabo ima čez trideset let praktičnega dela, zlasti s področja psihologije osebnosti, medosebnih odnosov, pomena komunikacije in to v izobraževalnem, svetovalnem in terapevtskem delu. Je avtorica številnih strokovnih člankov, samostojnih knjig in več priročnikov.

V okviru Društva ljubiteljev narave Krško vodi tabore za ustvarjalno življenje otrok in mladine in skrbi za vzgojni in doživljajski vidik delovanja društva ter je njegova predsednica.

Več o predavateljici na njeni spletni strani.


(Število obiskov: 38)
Dostopnost