Select Page

Faksi 4

Januar in februar sta za maturante še posebej pomembna, saj se v začetku marca vpisujejo na fakulteto in v teh začetnih mesecih zbirajo razne podatke o različnih študijskih programih in premišljujejo, kam bi se vpisali.

In vsaka informacija pride prav, še posebno tista iz ust študentov. In tega se študentje v Klubu študentov Ilirska Bistrica zelo dobro zavedamo, saj smo bili tudi mi nekoč v njihovi koži.

Sklicali smo študente iz različnih študijskih smeri in v soboto, 17. januarja 2015, na Gimnaziji Ilirska Bistrica pripravili Predstavitev fakultet, kjer so nam študentje povedali marsikaj o svojem študiju – o profesorjih, predmetih, težavnosti, omejitvah itd. Bodočim brucem smo predstavili tudi naše univerzitetno mesto – Ljubljano, študentske domove, plačevanje z boni in podali smo jim še mnogo koristnih informacij.

Upamo, da smo bodočim študentom vsaj malo olajšali to težko življenjsko odločitev in želimo jim čim več uspehov pri maturi in pri nadaljnjem študiju, vsem študentom pa se zahvaljujemo za odlično predstavitev!

Fotogalerija.

Aktivisti Kluba študentov Ilirska Bistrica

(Število obiskov: 20)
Dostopnost