Select Page

Veseli smo, da si se odločil/a za vpis na našo šolo.

Vodstvo šole

Veseli smo, da si se odločil/a za vpis na našo šolo. Sporočamo ti, da na Gimnaziji Ilirska Bistrica v naslednjih programih letos NE BO OMEJITVE vpisa:

– gimnazija,
– tehnik računalništva.

POSTOPEK VPISA

Vpis v prvi letnik bo potekal v sredo, 18. 6. 2014, na Gimnaziji Ilirska Bistrica, Ulica IV. armije 1, Ilirska Bistrica. Da bi se ob vpisu izognili preveliki gneči, te prosimo, da dokumente za vpis prineseš na našo šolo po spodaj navedenem razporedu:

1. program GIMNAZIJA

od 7.30 do 8.30  učenci z začetnimi črkami priimkov od B do L
od 8.40 do 9.40  učenci z začetnimi črkami priimkov od P do U

 2. program TEHNIK RAČUNALNIŠTVA

od 8.40 do 9.40  učenci z začetnimi črkami priimkov od A do C
od 9.45 do 10.30  učenci z začetnimi črkami priimkov od G do Z

Učenci s posebnimi potrebami prinesite k vpisu fotokopijo odločbe in/ali individualiziranega programa, da bomo lahko načrtovali delo tudi na srednji šoli.

Tisti, ki ste bili v osnovni šoli spoznani za nadarjene, prinesite s seboj izpolnjeno Poročilo učenca/ke o področjih prepoznane nadarjenosti, dejavnostih ter dosežkih v osnovni šoli. Poročilo dobite na spletni strani naše šole (v rubriki svetovalna služba – Delo z nadarjenimi dijaki) ali spletni strani Zavoda za šolstvo, potrdite pa ga v osnovni šoli.

Učenci brez slovenskega državljanstva pri vpisu predložite potrdilo, da je eden od staršev zaposlen v Sloveniji in je njen davčni zavezanec.

Učenci, ki si boste želeli izposoditi učbenike iz učbeniškega sklada, boste ob vpisu lahko izpolnili naročilnico in jo oddali najkasneje do 27. 6. 2014. V učbeniškem skladu ni vseh učbenikov, ki jih potrebujete za šolanje. Seznam vseh učbenikov bo objavljen na spletni strani šole.

Ob vpisu boste dobili tudi prijavnico za šolsko prehrano z navodili in navodila za izdelavo dijaške izkaznice (obvezna je za tiste, ki se boste prijavili na šolsko prehrano).

Želimo ti čim boljši uspeh v programu, ki si ga izbral/a!

Svetovalna služba


(Število obiskov: 17)
Dostopnost