Select Page

Za dijake zaključnega letnika programa tehnik računalništva je v četrtek, 13. januarja, potekal projektni dan. Razdelili smo se v dve skupini in se izmenično seznanili s potekom dela v glasbenem in v televizijskem studiu.

IMG_0072Ogledali smo si prostore lokalne televizije TV Galeja, kjer so nam predstavili oddajni stolp, opremo za avtomatsko oddajanje in urejanje vsebin ter način oddajanja programa, da ga lahko spremlja večina prebivalcev naše države.

V glasbenem studiu podjetja Madd, d. o. o., smo bili seznanjeni z opremo samega studia ter načini snemanja in snemalnih tehnik. Posneli smo lastne glasbene vložke, bili udeleženi pri izdelavi glasbene podlage in imeli možnost izvedeti, videti ter slišati, kako poteka obdelava posnetega materiala v končni izdelek.

Na koncu smo se zaprli še v šolski studio, kjer smo gradivo, ki je nastalo v sklopu projektnega dne, uporabili pri izdelavi promocijskega videa za Gimnazijo Ilirska Bistrica, ob tem pa imeli možnost uporabiti pridobljeno znanje tudi v praksi.

Galerija slik.

Hvala Milošu Valenčiču direktorju TV Galeja in Srečku Kovačiču direktorju podjetja Madd, d. o. o., da sta nam omogočila ogled svojih prostorov in s tem izvedbo projektnega dne.

Špela Pugelj, 4. R

Projektni dan sta omogočila:

logogifmali tv-galeja_logo

 


(Število obiskov: 17)
Dostopnost