Select Page

V četrtek, 12. januarja 2017, je za dijake zaključnega letnika programa tehnik računalništva potekal projektni dan. Dijaki smo se razdelili v dve skupini in se izmenično seznanili s potekom dela v glasbenem in v televizijskem studiu.

Ogledali smo si prostore lokalne televizije TV Galeja, kjer nam je Miloš Valenčič, direktor TV Galeja, predstavil delovanje oddajnega stolpa, opremo za avtomatsko oddajanje in urejanje vsebin ter način oddajanja programa.

IMG_7546

Obiskali smo tudi glasbeni studio podjetja Madd, d. o. o., kjer nas je direktor Srečko Kovačič seznanil s samim studiem, z opremo v njem ter z načini snemanja. V razredu imamo kar nekaj glasbenikov, s pomočjo katerih smo v studiu posneli lastne glasbene vložke, bili udeleženi pri izdelavi glasbene podlage ter imeli priložnost opazovati proces razvijanja posnetega materiala v končni izdelek.

Po obisku omenjenih podjetij smo v šolskem studiu posneli gradivo, ki smo ga uporabili pri izdelavi promocijskega videa Gimnazije Ilirska Bistrica.

V okviru projektnega dne Delo v TV in glasbenem studiu je nastalo video vabilo na informativni dan Gimnazije Ilirska Bistrica, ki si ga lahko ogledate spodaj.

 

Marko Kitanoski, 4. R


Projektni dan Delo v TV in glasbenem studiu sta omogočila:

logogifmali tv-galeja_logo


(Število obiskov: 70)
Dostopnost