Select Page

V četrtek, 22. aprila, praznujemo dan Zemlje, ko se pri nas v Sloveniji in drugod po svetu odvijajo številne čistilne akcije in dogodki za osveščanje glede varovanja okolja. Tudi na Gimnaziji Ilirska Bistrica vsako leto poskrbimo za svojo okolico in organiziramo čistilno akcijo Očistimo okolico šole. Tako bomo tudi letos – sicer zaradi vsem dobro znanih razmer v povezavi z epidemijo nalezljive bolezni covid-19 v nekoliko manjšem obsegu – najprej “pometli pred svojim pragom”.

Tega dne bo za dijake 2. letnika gimnazijskega programa potekala čistilna akcija Očistimo okolico šole 2021.

Dijaki 2. A/IB se zberete ob 12.30 pred šolo, kjer se bo razdelilo vse potrebne pripomočke (rokavice, vreče za smeti itd.). Ne pozabite na primerno obutev in oblačila. Zaželeno je, da dijaki s seboj prinesete tudi svoje pripomočke (rokavice, metle, železne grablje ipd.). Čistilna akcija bo potekala do 14.05 oziroma dokler ne bo počiščena vsa okolica šole.

Spremljevalka: Mojca Habič, prof. ŠVZ.

Udeležba na čistilni akciji Očistimo okolico šole 2021 je za dijake 2. letnika gimnazije obvezna. Z udeležbo na čistilni akciji lahko sodelujete tudi v nagradnem natečaju čiščenja domače okolice (glejte obvestilo na spletni strani šole Svetovni dan Zemlje – 22. april). V primeru dežja čistilna akcija odpade.

OddelekŠolska uraProfesor/ica/Spremljevalec/ka
2. A/IB6. in 7.Mojca Habič

OBMOČJA ČIŠČENJA OKOLICE ŠOLE:

Vodstvo šole


(Število obiskov: 50)
Dostopnost