Select Page

Višja strokovna šola Postojna

Višja strokovna šola Postojna obvešča dijake zaključnih letnikov, ki niste opravili poklicne mature v 1. roku in nameravate 2. prijavo oddati na Višjo strokovno šolo Postojna

Drugo prijavo za vpis na višješolske zavode (2-letni programi) je potrebno oddati od 31. avgusta do 4. septembra 2015. Kdor se v tem času ne bo prijavil, ga po tem datumu ne bodo smeli naknadno vpisati.

Podatki o prostih mestih na višjih šolah bodo objavljeni 28. avgusta 2015 na spletni strani Višješolske prijavne službe www.vss-ce.com/vps in na spletni strani Višje strokovne šole Postojna. Prosta mesta so še na vseh treh programih. Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na prosta mesta lahko prijavite od 31. avgusta do 4. septembra 2015 z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe.

Izpolnjen prijavni obrazec natisnete s spletne strani in ga pošljete s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov:

Višješolska prijavna služba
Šolski center Celje
Pot na Lavo 22
3000 Celje

Oddati smete samo eno prijavo! Prijavite se po enakem postopku kot na prvem prijavnem roku. Višješolska prijavna služba bo do 23. septembra 2015 kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, pisno seznanila z izidom izbirnega postopka. Vpis bo potekal na šoli po tem datumu.

Vsak lahko torej od 31. avgusta do 4. septembra 2015 odda prijavo, potem na vpisni službi počakajo še rezultate drugega roka poklicne mature in do 23. septembra 2015 sporočijo kandidatom, kdo se lahko pride vpisat. Šola jih potem povabi na vpis.


Da ne bi prišlo do pomote: 2. prijavo za vpis na visokošolske zavode (visokošolski, univerzitetni in magistrski programi) oddate od 21. do 28. 8. 2015, podrobnosti najdete v Razpisu za vpis.

Svetovalna služba


(Število obiskov: 25)
Dostopnost