Select Page

InformativaTudi letos boste na Informativi, sejmu izobraževanja in poklicev, lahko dobili informacije o izobraževalnih programih, poklicih in druge informacije, povezane z izobraževanjem.

Lokacija: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Datum: 23. in 24. januar 2015 (petek in sobota)
Odpiralni čas: 9.00–18.00

Ker je dogajanja na sejmu veliko, priporočamo udeležbo v soboto. Pouk vam v petek zaradi morebitne udeležbe na Informativi ne odpade.

Informativa 2015 – Sejem izobraževanja in poklicev

O prireditvi: Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Informativa tako na enem mestu ponuja veliko več informacij, kot jih lahko posameznik zbere samo z obiskom informativnega dne. Zato je odlična uvodna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

Ob obisku lahko obiskovalci zberete informacije o izobraževalnih programih in druge, za vas pomembne informacije, zbrano med seboj primerjate in se nato lažje odločite, katero izobraževalno institucijo obiskati v času informativnih dni in kam nato oddati svojo prijavnico za vpis.

Več informacij: www.informativa.si.

Marija Pirih,
svetovalna služba

 


(Število obiskov: 11)
Dostopnost