Select Page

INFORMATIVA – SEJEM IZOBRAŽEVANJA IN POKLICEV

Po dveh letih bo ponovno zaživela Informativa –  sejem izobraževanja in poklicev, kjer boste lahko dobili informacije o izobraževalnih programih,  poklicih in druge informacije, povezane z izobraževanjem in zaposlovanjem.

Lokacija: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Datum: 20. in 21. januar 2023 (petek in sobota)
Odpiralni čas: 9.00–18.00

Ker je dogajanja na sejmu veliko, priporočamo udeležbo v soboto. Pouk vam v petek zaradi morebitne udeležbe na Informativi ne odpade.

O prireditvi:
Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Informativa tako na enem mestu ponuja več informacij kot jih lahko posameznik zbere samo z obiskom informativnega dne. Zato je lahko pomembna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

Več informacij: www.informativa.si.

Svetovalna služba


(Število obiskov: 61)
Dostopnost