Select Page

Obisk kulturnih ustanov v Ljubljani za 1. A/IB in 1. R/IB, ki je bil predviden za sredo, 12. 1. 2022, zaradi povečanega števila dnevno okuženih oseb odpade.


V sredo, 12. 1. 2022, bo za dijake 1. A/IB in 1. R/IB organiziran obisk kulturnih ustanov v Ljubljani.

Dijaki 1. A/IB si bodo ob 9.30 ogledali razstavo Slovenski impresionisti in njihov čas v Narodni galeriji, dijaki 1. R/IB si bodo ob 9.30 v Mestnem muzeju Ljubljana ogledali stalno razstavo. Dijaki obeh oddelkov se nato ob 10.40 zberejo pred Cankarjevim domom, kjer bodo ob 11.00 prisluhnili koncertu Jazz v živo – sprehod skozi zgodovino jazza.

Odhod izpred Gimnazije Ilirska Bistrica bo ob 8.00, predviden prihod je ob 14.00.

Dijaki se pred odhodom ob 7.45 s spremljevalci zberejo v svoji matični učilnici in opravijo samotestiranje.

Dijaki, ki običajno vstopajo na avtobus na relaciji Ilirska Bistrica–Postojna, se ob 8.00 s spremljevalko Ano Celin Lenarčič zberejo v večnamenskem prostoru Šolskega centra v Postojni in opravijo samotestiranje. Odhod iz Postojne bo ob 8.45 z avtobusnega postajališča pred Šolskim centrom v Postojni (»Busko«).

Cena obiska kulturnih ustanov bo približno 16,00 eur na dijaka (stroški prevoza, vstopnina na koncert, vstopnina v Narodno galerijo/Mestni muzej).

Spremljevalci: Andreja Kerin (1. A/IB, iz Ilirske Bistrice), Vinko Zbačnik (1. R/IB, iz Ilirske Bistrice), Ana Celin Lenarčič (iz Postojne), Teja Logar Morano (iz Ilirske Bistrice).

Kajetana Tornič,
koordinatorka OIV in ID


(Število obiskov: 81)
Dostopnost