Select Page

V soboto, 8. junija 2024, so naši dijaki ponovno dokazali svojo predanost in zavzetost, ko so pomagali pri organizaciji športne prireditve Snežniki teki na Črnih njivah. Poleg organizacijske pomoči so dijaki ITS PIN s ponosom predstavili tudi svojo stojnico EcoReTech – kabineta za izmenjavo elektronskih odpadkov.

Galerija slik

Sodelovanje in povezovanje med različnimi organizacijami je ključno za uspešno izvedbo tako velikih dogodkov. Naša šola je izjemno ponosna na dijake, ki s svojo vnemo in predanostjo prostovoljno prispevajo k uspehu teh prireditev.

Takšna sodelovanja ne le krepijo vezi med šolami in lokalnimi skupnostmi, temveč tudi omogočajo izmenjavo znanj, izkušenj in virov, kar vodi k še boljši organizaciji in izvedbi dogodkov. Dijaki pa medtem pridobivajo dragocene veščine, kot so: organizacijske sposobnosti, komunikacijske veščine, timsko delo ter tehnično znanje o recikliranju in pravilnem ravnanju z elektronskimi odpadki.

Te izkušnje so neprecenljive za osebno in poklicno rast naših dijakov, saj jim omogočajo, da se preizkusijo v realnih situacijah, premagujejo izzive in iščejo rešitve. Prav tako pa pridobijo občutek pripadnosti in pomembnosti njihovega prispevka v skupnosti, kar jih motivira za nadaljnje prostovoljne aktivnosti in osebni razvoj.

Šola se prav tako zahvaljuje vsem profesorjem in dijakom, ki so s svojim trudom in predanostjo odlično zastopali barve naše šole na tekaškem dogodku in odtekli 10- oziroma 17-kilometrsko progo. S svojim sodelovanjem in dosežki so ponovno dokazali, da je naša šolska skupnost močna in povezana.

Naši dijaki so s svojim delom in predanostjo navdušili vse prisotne, zato jim izrekamo iskrene čestitke in se veselimo njihovih prihodnjih uspehov!


(Število obiskov: 187)
Dostopnost