Select Page

Mala-Veronika-baner-800px

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem pesniškem natečaju za srednješolce »Mala Veronika«, ki ga organizira Fit media d.o.o., pobudnica in organizatorica podelitve nacionalne pesniške nagrade Veronikina nagrada za najboljšo pesniško zbirko leta in Zlatnika poezije, ki se podeli pesnikom za življenjski pesniški opus.

S pesniškim natečajem želimo mlade spodbujati k pesniškemu izražanju in jim ponuditi prostor za promocijo njihovega pesniškega ustvarjanja.

Glavna nagrada pesniškega natečaja Mala Veronika je 400 € bruto za zmagovalno pesem oziroma avtorja/avtorico pesmi in predstavitev pesmi na večeru poezije, kjer bomo podelili Veronikino nagrado in Zlatnik poezije 2017.

Zbiranje pesmi (ena šola, ena pesem) poteka do ponedeljka, 20. marca 2017, do 15. ure.

Ocenjevanje: Ocene za izbor najboljše pesmi za nagrado »Mala Veronika« bosta dali 3-članska strokovna žirija, ki jo imenuje organizator natečaja, in »občinstvo«. Obdobje e-glasovanja »občinstva«: Svoj glas bo mogoče oddati na spletni strani projekta (www.veronikini-veceri.si) od 29. marca 2017 od 8. ure do 26. aprila 2017 do 15. ure.

Spodaj najdete več informacij in pravila natečaja ter obrazec za prijavo na natečaj. Informacije o natečaju lahko spremljate tudi na tej spletni strani.

Kontakt za več informacij: Tanja Pangerl, 03 42 66 716, info@veronikini-veceri.si

pdfPravila natečaja Mala Veronika 2017.pdf

docxObrazec za prijavo na natečaj Mala Veronika 2017.docx

pdfObrazec za prijavo na natečaj Mala Veronika 2017.pdf


(Število obiskov: 16)
Dostopnost