Select Page

UP

1. BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZ NA PRIMORSKO

AvtobusUniverza na Primorskem bo v času informativnih dni, ki bodo v drugem tednu februarja, na dan petka, 13. 2. 2015, organizirala brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Maribor – Celje – Ljubljana – Postojna – Koper – Izola – Portorož (in povratek). Odhod iz Murske Sobote je predviden ob 4.00 uri, prihod v Portorož pa okrog 10. ure. Povratek na isti relaciji je predviden z odhodom ob 17. uri iz Portoroža. Obiski fakultet so razdeljeni na dva termina: ob 10. uri in ob 15.uri.

Da si pravočasno zagotovite mesto v avtobusih, izpolnite e-prijavo in posredujte podatke, ki jih organizator potrebuje za organizacijo potrebnega števila prostih mest. E-prijave zbirajo do vključno 9. 2. 2015.

E-prijava je dostopna preko naslednje povezave: http://www.upr.si/index.php?page=contact&item=166

2. RAZPIS ZA VPIS

Konec januarja bo izšel razpis za vpis v dodiplomske študijske programe 1. stopnje in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2015/2016. Univerza na Primorskem bo na 30 dodiplomskih študijskih programih 1. stopnje skupno razpisala 1.575 mest, od tega 1.260 za redni študij in 315 za izredni študij. Dijaki bodo informacije o študijskih programih in o možnostih nadaljnjega šolanja na fakultetah Univerze na Primorskem (UP) prejeli na informativnih dnevih, ki bodo v petek, 13. 2., in v soboto, 14. 2. 2015. Za dodatne in sprotne informacije bo skrbela Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze na Primorskem (VPIS UP). Že tretje leto zapovrstjo pa bomo za dijake, ki prihajajo k nam iz drugih, bolj oddaljenih slovenskih krajev, organizirali brezplačni avtobusni prevoz na Primorsko.

Več: http://www.upr.si/index.php?page=news&item=5&id=3581

Besedilo razpisa, obrazci in druge informacije o vpisu bodo dostopne na uradni spletni strani Univerze na Primorskem: http://www.upr.si

3. VPISNA SLUŽBA UNIVERZE NA PRIMORSKEM

Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze na Primorskem (VPIS UP) kandidatom za vpis omogoča neposreden kontakt z univerzo.

Visokošolska prijavno-informacijska služba (VPIS UP) vodi prijavno-sprejemne postopke za vpis v dodiplomske študijske programe UP, sodeluje pri informativnih dnevih ter izvaja postopke priznavanja tujega izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja na 1. stopnji na Univerzi na Primorskem. Aktivno sodeluje s svetovalnimi službami srednjih šol in drugih izobraževalnih ustanov ter informira in svetuje kandidatom za vpis.

Več informacij glede prijave na razpis in vpis v študijskem letu 2015/2016 bomo pravočasno objavili na spletni strani Visokošolske prijavno informacijske službe Univerze na Primorskem na naslednji povezavi: http://www.vpis.upr.si/.

E-naslov: vpis@upr.si
Telefon: 05/611-76-30 ali 05/611-76-31
Kontakt: ga. Iris Skrt in ga. Tanja Sanabor


(Število obiskov: 17)
Dostopnost