Select Page

UP

Drage dijakinje in dijaki zaključnega letnika,

AvtobusUniverza na Primorskem bo v času informativnih dni, ki bodo v drugem tednu februarja, na dan petka, 12. 2. 2016, organizirala brezplačni avtobusni prevoz  na relaciji Murska Sobota – Maribor – Celje – Ljubljana – Postojna – Koper – Izola – Portorož (in povratek). Odhod iz Murske Sobote je predviden ob 4.00 uri, prihod v Portorož pa okrog 10. ure. Povratek na isti relaciji je predviden z odhodom ob 17. uri iz Portoroža. Obiski fakultet so razdeljeni na dva termina: ob 10. uri in ob 15.uri.

Da si pravočasno zagotovite mesto v avtobusih, izpolnite e-prijavo in posredujte podatke, ki jih organizator potrebuje za organizacijo potrebnega števila prostih mest. E-prijave zbirajo do vključno 9. 2. 2016.

E-prijava je dostopna preko naslednje povezave: http://www.upr.si/sl/univerza/brezplani-avtobusni-prevoz.


RAZPIS ZA VPIS

Konec januarja bo izšel razpis za vpis v dodiplomske študijske programe 1. stopnje in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2016/2017. Univerza na Primorskem bo na 30 dodiplomskih študijskih programih 1. stopnje skupno razpisala 1.553 mest, od tega 1.248 za redni študij in 305 za izredni študij. Dijaki bodo informacije o študijskih programih in o možnostih nadaljnjega šolanja na fakultetah Univerze na Primorskem (UP) prejeli na informativnih dnevih, ki bodo v petek, 12. 2., in v soboto, 13. 2. 2016. Za dodatne in sprotne informacije bo skrbela Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze na Primorskem (VPIS UP). Že peto leto zapovrstjo pa bomo za dijake, ki prihajajo k nam iz drugih, bolj oddaljenih slovenskih krajev, organizirali brezplačni avtobusni prevoz na Primorsko.

Več informacij: http://www.upr.si/sl/medijski-center/novosti-in-obvestila/univerza-na-primorsk

Besedilo razpisa, obrazci in druge informacije o vpisu bodo dostopne na uradni spletni strani Univerze na Primorskem: http://www.upr.si.


VPISNA SLUŽBA UNIVERZE NA PRIMORSKEM

Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze na Primorskem (VPIS UP) kandidatom za vpis omogoča neposreden kontakt z univerzo.

Visokošolska prijavno-informacijska služba (VPIS UP) vodi prijavno-sprejemne postopke za vpis v dodiplomske študijske programe UP, sodeluje pri informativnih dnevih ter izvaja postopke priznavanja tujega izobraževanja za namen nadaljevanja izobraževanja na 1. stopnji na Univerzi na Primorskem. Aktivno sodeluje s svetovalnimi službami srednjih šol in drugih izobraževalnih ustanov ter informira in svetuje kandidatom za vpis.

Več informacij glede prijave na razpis in vpis v študijskem letu 2016/2017 bo pravočasno objavljenih na spletni strani Visokošolske prijavno informacijske službe Univerze na Primorskem na naslednji povezavi: http://www.vpis.upr.si/.

  • E-naslov: vpis@upr.si
  • Telefon: 05/611-76-30 ali 05/611-76-31
  • Kontakt: ga. Iris Skrt in ga. Tanja Sanabor

(Število obiskov: 31)
Dostopnost