Select Page

Program razvoja podeželjaMinistrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Mreža za podeželje organizirata foto natečaj »Moje podeželje«.

Namen natečaja je pridobiti pogled posameznika na slovensko podeželje in kmetijstvo, ki je podan skozi fotografijo. Namen pa je tudi prikazati rezultate, ki se odražajo na podeželju tudi s pomočjo Programa razvoja podeželja RS oziroma Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Prejete fotografije bo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano uporabilo za potrebe organa upravljanja pri izvajanju aktivnosti informiranja in obveščanja javnosti, na primer objava fotografij v tiskanih gradivih, na spletni strani itd.

Pogoje in pravila za sodelovanje v foto natečaju najdete v tem dokumentu (pdf). Poleg fotografij je potrebno posredovati tudi soglasje, kot je navedeno v pravilih in pogojih za sodelovanje – soglasje (pdf).

Udeleženci lahko posredujejo fotografije od srede, 7. 1. 2015, do četrtka, 30. 4. 2015. Zainteresirani pristopijo k foto natečaju tako, da svoje fotografije pošljejo na elektronski naslov mreza-podezelje.mkgp@gov.si. V primeru vprašanj lahko posredujete elektronsko sporočilo na omenjeni e-naslov.

Vsak udeleženec, ki bo posredoval fotografije, bo prejel praktično nagrado.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!


(Število obiskov: 25)
Dostopnost