Select Page

JSKD

FESTIVAL VIZIJE – FESTIVAL MLADINSKIH SKUPIN SLOVENIJE

ROCK VIZIJE 2015

Pogoji za udeležbo 

Za sodelovanje se lahko prijavijo vse mladinske rock skupine in posamezniki, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in kulturnih društev iz Slovenije in zamejstva. Starost nastopajočih praviloma ne sme presegati 26 let. Morebitne izjeme so mogoče le v izjemnih okoliščinah, po obveznem dogovoru s strokovnim svetovalcem za inštrumentalno glasbo centralne službe JSKD.

Skupine prijavijo program, ki ni daljši od 15 min. Ob tem je zaželeno, da je vsaj ena izmed skladb lastna in da je po možnosti peta v materinem jeziku.

Kraj in čas izvedbe festivala

Regijsko srečanja rock skupin za Južno in severno primorsko bo v Kopru, 10. oktobra 2014. Zaključni – državni festival Vizije bo potekal v Novi Gorici med 15. in 17. majem 2015.

Prijave in obveščanje

Natančno izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Štefanova 5, 1000 Ljubljana, s pripisom »za rock vizije 2015«,  najpozneje do 7. septembra 2014. Prijav, ki bodo prispele na naš naslov po zgoraj določenem datumu, ne bomo upoštevali. Izpolnjeni prijavnici je potrebno priložiti:

– zgoščenko, ključek (ali poslati datoteko na daniel.leskovic@jskd.ski),
– z vsaj enim novejšim študijskim posnetkom,
– kratkim opisom skupine,
– fotografijo skupine.

Skupine, izbrane na regijska srečanja, bodo o izboru obveščene najkasneje 10 dni pred prvim regijskih srečanjem.

Rock vizije 2015 – Razpis in prijavnica


(Število obiskov: 22)
Dostopnost