Select Page

V četrtek, 10. septembra, je za dijake 1., 2. in 3. letnika programov gimnazija in tehnik računalništva potekal športni dan, ki smo ga poimenovali Koronski pohod.

Dijaki so bili razdeljeni v dve skupini, in sicer so bili v prvi skupini dijaki 1. A/IB, 2. A/IB in 3. A/IB oddelka, v drugi skupini pa dijaki 1. R/IB, 2. R/IB in 3. R/IB oddelka.

Cilj športnega dne je bila lažja gibalna aktivnost. Dijaki so se namreč v spremstvu razrednikov in profesorjev športne vzgoje povzpeli na Črne njive nad Ilirsko Bistrico.

Zbor pohodnikov je bil ob 8.00 na športnem igrišču ob Gimnaziji Ilirska Bistrica. Vsak oddelek se je zaradi zagotavljanja varnosti pred okužbo z novim koronavirusom ob ustrezni medosebni razdalji s svojim razrednikom zbral na svojem prostoru. Sledilo je preverjanje prisotnosti in oblikovanje skupin.

Pohod se je pričel s časovnim zamikom, in sicer se je prva skupina odpravila proti cilju ob 8.10, druga pa ob 8.25. Pot nas je vodila po poti oziroma stezi, ki se prične za šolo, prečka asfaltirano regionalna cesto RT-915 in se konča na Črnih njivah, kjer je bil postanek za malico in medsebojno druženje z razredniki, seveda v okviru svojega oddelka.

Športni dan se je zaključil na igrišču ob Gimnaziji Ilirska Bistrica.

Galerija slik

Aktiv ŠVZ


(Število obiskov: 25)
Dostopnost