Select Page

Drage dijakinje in dijaki,

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (FERI) je ena najuglednejših slovenskih fakultet. V zadnjem letu je začela pripravljati Akademijo FERI, ki je namenjena “ne-študentom”. V okviru projekta RaST vam ponuja vsebine, ki so plod najnovejših odkritij in dogajanja na področju tehnike in tehnologij. Vsebine vam bodo predstavili in z vami delali največji slovenski strokovnjaki tega področja.

Akademija FERI je za dijake šol, ki so vključene v projekt RaST, v naslednjem obdobju pripravila naslednje aktivnosti (udeležba na vseh je brezplačna):

Izkoristite ponudbo, ki so jo za vas pripravili v sodelovanju z eno najboljših slovenskih fakultet. Ponudbo si oglejte na zgornjih povezavah in če nič ne govori proti, se prijavite!

Izvedba aktivnosti se bo prilagajala epidemiološkim razmeram in ukrepom. Pri raziskovalnih nalogah se bodo o načinu izvedbe dijaki dogovorili z mentorji.

Za več informacij se lahko obrnete na koordinatorko Akademije FERI Pio Prebevšek, akademija.feri@um.si, tel.: 02 22 07 110 (glede vsebine) ali na koordinatorja projekta RaST dr. Marka Ivanišina, marko.ivanisin@druga.si, tel.: 02 330 44 60 (glede prijave preko platforme RaST).


(Število obiskov: 38)
Dostopnost