Select Page

V okviru interesnih dejavnosti in obveznih izbirnih vsebin bo za dijake oddelkov 2. A/IB in 2. R/IB v torek, 25. 4. 2017, na Šolskem centru Postojna potekal Dan prometne vzgoje.

  • Od 8.00 do 10.25 bo v učilnici št. 16 predavanje. Predavali bodo predstavniki Rdečega križa Slovenije, Policije in Agencije za varnost prometa.
  • Od 10.25 do 11.00 bo čas za malico. Sledi praktični del, ki se bo odvijal na ploščadi pred šolo.
  • Ob 12.00 se dijaki zberejo v sejni dvorani in prisluhnejo invalidu, ki bo pripovedoval o trenutkih, ki so spremenili njegovo življenje, zaradi prometnih nesreč (Zavod Še vedno vozim – vendar ne hodim).

Delavnice so za dijake brezplačne, saj jih sofinancira Občinski svet za preventivo v prometu Postojna in ŠC Postojna. Udeležba je za dijake obvezna.

Šolska malica tega dne ni organizirana. Dijaki sami poskrbijo za prehrano (malico prinesejo od doma). Za prevoz v Postojno dijaki uporabijo javni prevoz (odhod vlaka z železniške postaje v Ilirski Bistrici je ob 6.32, odhod vlaka z železniške postaje v Postojni je ob 13.15).

Spremljevalec dijakov je profesor Franci Nahtigal.

Na Dnevu prometne vzgoje so prisotni tudi profesorji, ki imajo ta dan v navedenih oddelkih pouk: Janja Fajdiga, Špela Mrak, Romana Štajnrajh, Mirjana Marolt, Mihaela Stražišar.

Kajetana Tornič,
organizatorica OIV/ID


(Število obiskov: 1)