Select Page

V okviru projekta Temeljne in poklicne kompetence 2016-2019 naša šola sodeluje z Zavodom znanje Postojna. Skupaj organiziramo brezplačne tečaje za zaposlene v Primorsko-notranjski regiji.

Vabimo vas k vključitvi v katerega izmed tečajev. Prijavite se na spodnjih povezavah, več o vsebini tečajev pa je dosegljivo tu.

S prvim tečajem s področja računalništva v tem šolskem letu pričenjamo v sredo, 13. 9. 2017. Tečaj se bo izvajal v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica (učilnica št. 5).

Vsebine delavnic:

Prijave na delavnice:

Obseg vsake izmed delavnic je 50 ur. Deloma se ta obseg ur (odvisno od skupine) lahko izvede na daljavo (cca. obseg 10 ur), obvezno pa mora biti 80 % prisotnost udeležencev (40 ur).

Delavnice so namenjene zaposlenim, zato se vse vključene naproša, da ob pričetku izvajanja delavnice prinesejo potrdilo delodajalca. Slednje vam kot formular ob prijavi na delavnico pošljemo na e-mail.

Program se izvaja v skupinah z 12 do največ 15 slušatelji. Izobraževanje bo vključevalo tudi samostojno in projektno delo tečajnikov oz. sodelovalno delo v manjših skupinah.


(Število obiskov: 50)
Dostopnost