Select Page

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti razpisuje

Srečanje najmlajših filmskih in video ustvarjalcev Slovenije

splet, 3. in 4. december 2020

Namen srečanja je prikazati najbolj kakovostne in reprezentativne izdelke otroške in mladinske filmske in video dejavnosti in s tem spodbuditi razvoj in kakovostno rast tovrstne produkcije.

Srečanje najmlajših filmskih in video ustvarjalcev Slovenije je prikaz celotnega delovanja otroške in mladinske filmske in video dejavnosti, zato lahko na njem sodelujejo otroške in mladinske filmske ali video skupine in posamezniki ne glede na njihov način dela, izraznost ali zvrst filma.

Na razpis se lahko prijavijo vse otroške in mladinske filmske ali video skupine, posamezniki, kulturni zavodi, kulturna društva in druge, ki delujejo v Sloveniji, ter slovenske skupine/posamezniki, ki delujejo v zamejstvu ali tujini.

Starost avtorja oz. avtorjev filma praviloma ne sme presegati 16 let. Morebitne izjeme so mogoče po obveznem dogovoru s programsko službo za filmsko dejavnost centralne službe JSKD.

Prijava je možna preko spletne prijavnice, ki jo najdete na naslednji povezavi: https://forms.gle/TDWQ2ehKWd8ZveM98

Vsakršne spremembe, ki nastanejo po oddani prijavnici (sprememba sodelujočih, imena sodelavcev, idr.), je prijavitelj dolžan nemudoma sporočiti na matjaz.smalc@jskd.si.

Rok prijave: 6. november 2020.

RAZPIS ZA 56. SREČANJE NAJMLAJŠIH FILMSKIH IN VIDEO USTVARJALCEV SLOVENIJE


(Število obiskov: 19)
Dostopnost