Select Page

V okviru obveznih izbirnih vsebin oz. interesnih dejavnosti bosta za dijake/inje 3. R in 3. A oddelka organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja.

poklici_vsi_FINAL


V torek, 29. septembra 2015, bosta za 3. R/IB (25 fantov) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Dijaki se zberejo ob 7.15 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Po končanem zdravniškem pregledu in cepljenju proti tetanusu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 13.00 ure. Dijaki s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico in (rumeno) knjižico o cepljenju oz. (belo) zloženko o cepljenju ter v primeru, da se ne želijo cepiti proti tetanusu, podpisano izjavo o odstopu od cepljena (obrazec dobijo pri razredničarki).


V torek, 6. oktobra 2015, bosta za 3. A/IB (5 fantov in 15 deklet) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Fanti se zberejo ob 7.15 uri, dekleta pa ob 8.30 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Po končanem zdravniškem pregledu in cepljenju proti tetanusu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 13.00 ure. Dijaki/nje s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico in (rumeno) knjižico o cepljenju oz. (belo) zloženko o cepljenju ter v primeru, da se ne želijo cepiti proti tetanusu, podpisano izjavo o odstopu od cepljena (obrazec dobijo pri razredničarki).


Zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja je za dijake/inje obvezna.

Vodstvo šole


(Število obiskov: 21)
Dostopnost