Select Page

V okviru obveznih izbirnih vsebin oz. interesnih dejavnosti bosta za dijake/inje 1. R in 1. A oddelka organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja.

poklici_vsi_FINAL


V torek, 8. novembra 2016, bosta za 1. R/IB (1 dekle in 23 fantov) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Dijaki se zberejo ob 7.15 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Opravljen bo tudi laboratorijski pregled krvi in urina (ni potrebno biti tešč). Po končanem zdravniškem pregledu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 12.30 ure.

Dijaki s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico.

Dijaki, ki nimajo izbranega zdravnika v Ilirski Bistrici, morajo pred zdravniškim pregledom od osebnega zdravnika pridobiti zdravstveni karton, fotokopijo ali izpis iz zdravstvenega kartona in ga prinesti s seboj. Ti dijaki so:

Curk Ambrož, Dobruna Guxim, Drljić David, Gorjanc Timotej, Kapelj Nik, Krašna Laren, Kunilo Matic, Sajevic Erik, Sambolec Elisabeth, Šabec Marcel, Španić Stefan, Šućur Vanja in Vadnjal Luka.


V torek, 25. oktobra 2016, bosta za 1. A/IB (10 deklet in 6 fantov) organizirana zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja. Fanti se zberejo ob 7.15 uri, dekleta pa ob 8.45 uri v Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica. Opravljen bo tudi laboratorijski pregled krvi in urina (ni potrebno biti tešč). Po končanem zdravniškem pregledu bo sledila zdravstvena vzgoja, ki se bo zaključila predvidoma do 11.15 ure.

Dijaki/nje s seboj prinesejo zdravstveno izkaznico. Dijaki/nje, ki nimajo izbranega zdravnika v Ilirski Bistrici, morajo s seboj prinesti  izpis iz zdravstvenega kartona.

Po zdravniškem pregledu in zdravstveni vzgoji dijaki/inje pridejo na šolo in imajo od 5. šolske ure dalje pouk po urniku.


Zdravniški pregled in zdravstvena vzgoja sta za dijake obvezna.

Vodstvo šole


(Število obiskov: 21)
Dostopnost