Select Page

Dijake vabimo k sodelovanju v nagradnem natečaju projekta A (se) štekaš ?!? (Integriran pristop krepitve duševnega zdravja in preprečevanja samomorilnega vedenja za mladostnike).

V natečaju zbiramo literarne, likovne in video prispevke dijakov na temo soočanja s težkimi življenjskimi situaciji, s čimer želimo mlade spodbuditi, da o stiski spregovorijo in hkrati razmišljajo o možnih konstruktivnih rešitvah izhoda iz stiske. Rok za oddajo prispevkov je 30. 6. 2023. Nagrajenci bodo prejeli bone za nakup v poslovalnicah Mladinske knjige. Vabimo vas, da si več o nagradnem natečaju preberete tukaj.

Projekt A (se) štekaš ?!? na UP IAM Slovenskem centru za raziskovanje samomora izvajamo že od leta 2012. V projektu želimo tematiko duševnega zdravja približati tako mladostnikom kot tudi učiteljem, drugim delavcem šole in staršem preko različnih aktivnosti. Več o projektu si lahko preberete tukaj. Ker pa si želimo približati tematiko duševnega zdravja čim širšemu krogu, k sodelovanju v nagradnem natečaju vabimo tudi mladostnike iz šol, ki sicer v drugih aktivnostih projekta ne sodelujejo.

V upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

V imenu projektne skupine A (se) štekaš?!?,

Asist. Polonca Borko, mag. psih.


(Število obiskov: 43)
Dostopnost