Select Page

Podjetniški London 2016

London je popek Evrope. Vozlišče idej in ljudi od vsepovsod. V njem te za vsakim vogalom čaka nova zgodba, nova priložnost.

Ustvarjalnikov podjetniški krožek vabi na doživetje Londona skozi oči mladega človeka, ki ga zanimajo visoke tehnologije, startup ekosistem in nova znanstva v podjetjih, kjer bo čez nekaj let morda iskal priložnost za študij ali izobraževanje.

Doživi London z nami. Odrinemo spomladi 2016!

Ustvarjalnikov učni obisk Londona je namenjen dijakom, zato je program zasnovan kot prijeten preplet ogleda Londonskih znamenitosti in podjetniških središč, kjer bodo potekali dogodki in izobraževanja.

4-dnevni obisk bo obsegal obisk nekaterih visokotehnoloških podjetij, pogovor s predstavniki tamkajšnjega startup okolja, delo na lastnih podjetniških idejah z mentorji Ustvarjalnikovih podjetniških krožkov, čas, ki bo ostal, pa bomo izkoristili za ogled mestnega središča in zanimivosti v njem.

Dijake bodo med obiskom ves čas spremljali mentorji Ustvarjalnikovih podjetniških krožkov, ki bodo posebno skrb posvečali njihovi varnosti.

Prijava in načrt učnega obiska Londona.

Nejc Konjevič,
mentor podjetniškega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica


(Število obiskov: 20)
Dostopnost