Select Page

Še ne veš, katero fakulteto vpisati po opravljeni srednji šoli?
Te zanima, kako optimizirati veščine, ki si jih pridobil na srednji šoli?
Te zanima, kateri poklici bodo najbolj iskani čez pet let?

Ti še vedno ni jasno, kako lahko posamezniki preživijo z objavljanjem posnetkov na Youtubu ali Instagramu? Te zanima, ali bomo kmalu res zaživeli v virtualni resničnosti? Že veš, da si lahko denar služiš z urejanjem socialnih mrež? In predvsem, te zanima, kje bodo v naslednjih letih prišla prav vsa znanja, ki jih obvladaš prav ti?

V primeru, da si vsaj na dve izmed vprašanj odgovoril z da, se nam pridruži 23. novembra med 15. in 19. uro v prostorih Fakultete za družbene vede, kjer bo potekal interaktivni dogodek Stopi v korak s poklici digitalne dobe. Priložnost boš imel izraziti svoje mnenje o poklicih in veščinah, ki jih bomo iskali jutri, se v živo spoznati s komisarko Evropske komisije Violeto Bulc, prisluhniti strokovnjakom s področja kadrov, predvsem pa – spoznati posameznike, ki že danes opravljajo poklice prihodnosti.

Bodi proaktiven in danes stori nekaj za svoj jutri!

Prijavi se na spletni povezavi https://www.eventbrite.com/e/stopi-v-korak-s-poklici-digitalne-dobe-tickets-51803950009, se nam pridruži in uspešno postani del trga dela prihodnosti!


(Število obiskov: 1)