Select Page

Konec januarja Ustvarjalnik, ki izvaja podjetniške krožke po slovenskih srednjih šolah (tudi na Gimnaziji Ilirska Bistrica), pripravlja prvi večji dogodek v šolskem letu 2017/18 – podjetniški vikend za mlade StartUp Days 2018.

StartUp Days 2018 bo potekal od petka do nedelje, 26. do 28. januarja 2018, na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, Novi trg 41 a, 1241 Kamnik.

StartUp Days je tridnevni podjetniški vikend, na katerem se bo zbralo prek 50 dijakov in mentorjev, ki bodo v treh dni skupaj poskušali realizirati čimveč svežih idej mladih ustvarjalcev. Namen tridnevnega podjetniškega dogodka je udeležencem pomagati pripeljati njihovo idejo od prve zamisli do otipljivega izdelka, obenem pa mlade spodbujati in jim pomagati ob prvih korakih na njihovi podjetniški poti. Na nedeljskem zaključnem dogodku bodo udeleženci predstavili svoje ideje pred komisijo podjetnikov.

Več o možnostih, ki jih imajo mladi, da iz svojih hobijev ustvarijo posel in se preživljajo s tistim, kar jih veseli, na spodnjem letaku, Facebook dogodku oziroma kratkem predstavitvenem videu lanskega dogodka v Celju.

Vabljeni tudi na zaključno prireditev, ki bo v nedeljo, 28. januarja ob 16.00 na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik, kjer se boste lahko seznanili s projekti udeležencev StartUp Days 2018.

Udeležbo na StartUp Days 2018 potrdite do četrtka, 24. januarja 2018.


(Število obiskov: 1)