Select Page

V sredo, 29. 3. 2023, je na ŠC Postojna potekalo šolsko prvenstvo v košarki 3×3, katerega sva organizirala Matic Ožbolt in Vasja Pantelić, dijaka 4.s letnika za projektno nalogo iz mature pod mentorstvom profesorjev A. Masterla in D. Kreblja. Dogodek se je začel ob 12:10 v telovadnici, kjer se je zbralo 8 ekip dijakov iz različnih letnikov, programov in tudi dijaki iz Ilirske Bistrice. Na prvenstvu so eno promocijsko tekmo odigrale tudi dekleta

V finalu sta se pomerili ekipa iz Ilirske Bistrice, katero so sestavljali Jaka Peruzin, Luka Kreft, David Prosen in Vid Vićić, in ekipa iz naše šole, katero so sestavljali Milan Petrović, Jaša Poženel, Blaž Hreščak in Leon Jereb. Po napeti tekmi je zmagala ekipa iz Ilirske Bistrice z rezultatom 21:15. Za zmago so bili nagrajeni z nagradami s strani sponzorjev, obe dve ekipi pa so se uvrstile na regijsko tekmovanje.

Dogodek je bil izveden v sodelovanju s Sink Solution, Iwentevents ter Rihtar d. o. o. kateri so tudi poskrbeli za nagrade za najboljšo ekipo in najboljšega igralca.

Zahvaljujeva se vsem udeleženim in vodstvu šole, še posebej pa mentorju Dejanu Kreblju ter Alešu Masterlu, ki je pomagal, da je cel turnir potekal nemoteno.

Število udeleženih: 4(dekleta) + 30(fantje)

Vasja in Matic


(Število obiskov: 215)
Dostopnost