Select Page

Gimnazija Ilirska Bistrica v sodelovanju s Klubom študentov Ilirska Bistrica organizira SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV IN DELOVNIH ZVEZKOV 2021, ki bo potekal v soboto, 11. septembra 2021, na zunanjem igrišču ob Gimnaziji Ilirska Bistrica.

Oddaja starih učbenikov in neuporabljenih delovnih zvezkov bo potekala med 9. in 11. uroSeznam učbenikov in delovnih zvezkov PRIMERNIH za oddajo lahko najdete na povezavi: https://ilb.scpo.si/seznam-ucbenikov/, ob tem pa priporočamo, da se prodaji zastarelih učbenikov in že uporabljenih delovnih zvezkov izognete, saj dijaki uporabljajo posodobljene učbenike in neuporabljene delovne zvezke in tako stari učbeniki in popisani delovni zvezki na sejmu samo ostajajo. 

Učbenike in delovne zvezke bodo dijaki lahko kupili med 12. in 14. uro.

Prevzem neprodanih učbenikov in delovnih zvezkov bo med 15. in 16. uro.

Na sejmu rabljenih učbenikov in delovnih zvezkov bodo dijaki imeli možnost tudi včlaniti se v Klub študentov Ilirska Bistrica oziroma podaljšati že obstoječe članstvo. S seboj naj prinesejo potrdilo o vpisu v srednjo šolo ter člansko izkaznico Kluba študentov Ilirska Bistrica, če to že imajo.

Na prizorišču sejma je obvezna uporaba maske, vzdrževanje medosebno razdaljo vsaj 1,5 m in upoštevanje drugih navodil NIJZ v povezavi s COVID-19. Pri rokovanju s knjižnim gradivom je obvezno razkuževanje rok.

Lepo vabljeni!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 54)
Dostopnost