Select Page

Projekt »Mladi upi« nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2017 in je namenjen mladim talentom s področij športa, umetnosti, znanosti ter mladim parašportnikom. Razmišljaš, da bi se prijavil na razpis? Na spletni strani http://www.mladi-upi.si/  si preberi vse o projektu, izpolni obrazce in napiši motivacijsko pismo. Vse potrebno zalepi v kuverto in jo do 11. oktobra pošlji na naslov Zavarovalnice Triglav. Potem pa samo še drži pesti.

Tudi letos nadaljujemo izjemno pozitiven projekt, v katerem je leta 2013 sredstva prejelo kar 13 mladih upov, v skupnem znesku 60.000 evrov, leta 2014, 2015 in 2016 pa smo vsako leto 50.000 evrov razdelili med 12 talentiranih posameznikov.

RAZPIS JE NAMENJEN MLADIM UPOM S PODROČIJ ŠPORTA, UMETNOSTI, ZNANOSTI IN MLADIM PARAŠPORTNIKOM!

Dobrodelni projekt “Mladi upi” je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Z aktualnim razpisom k sodelovanju vabimo mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter letos, prvič, tudi mlade slovenske parašportnike. Z vključitvijo parašportnikov, ki izkazujejo izjemno voljo in predanost pri svojem udejstvovanju, še dodatno nadgrajujemo koncept družbeno odgovornega projekta in omogočamo lažji razvoj potencialov in kariernih želja še bolj raznolikim mladim upom. S projektom nagrajujemo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želimo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

Zavarovalnica Triglav


(Število obiskov: 22)
Dostopnost