Select Page

VABILO_PROGRAMERKSE_DELAVNICE

Pozdravljeni osnovnošolci in bodoči dijaki Gimnazije Ilirska Bistrica!

Gimnazija Ilirska Bistrica ob koncu poletnih počitnic organizira računalniške delavnice programiranja za začetnike, v okviru katerih boste lahko opravili prve korake v svet programiranja. Na delavnicah, ki so namenjene osnovnošolcem in bodočim dijakom 1. letnika programa tehnik računalništva, boste usvojili znanje, ki vam bo služilo kot podlaga za nadaljnje šolanje.

Delavnice bo vodil večletni mentor računalniškega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica in Ustvarjalnikov Naj mentor 2016 Nejc Konjevič.

Delavnice bodo potekale v torek, 23. avgusta 2016, s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica, Ulica IV. armije 1, Ilirska Bistrica. Predvidoma bodo trajale do 13.30 ure.

Program delavnic:

9.00 – Otvoritev, predstavitev šole, nagovor (prof. Gorazd Brne), predstavitev vsebin in poteka delavnic (Nejc Konjevič) à učilnica 1 (pritljčje).
9.30 – Spoznavne igre à učilnica 1 (pritljčje).
10.15 – Prvi del delavnic programiranja à učilnici 4 in 5 (pritličje).
11.45 – Odmor (prigrizek, voda) à v primeru lepega vremena na igrišču ob šoli.
11.55 – Drugi del delavnic programiranja à učilnici 4 in 5 (pritličje).

Prijavite se na bit.ly/ILBprijavnica, prijave se zbira do četrtka, 18. avgusta 2016.

Udeležba na delavnicah je brezplačna, vsak udeleženec delavnic bo na info pultu pri vhodu v šolo prejel akreditacijo z imenom in priimkom. Med odmorom bo za udeležence delavnic poskrbljeno za osvežitev s prigrizkom in pijačo.

Vso potrebno tehnično opremo za izvedbo delavnic dobijo udeleženci delavnic v šoli.

Za vse dodatne informacije lahko pišete na mail mentorju računalniškega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica in vodji računalniških delavnic Nejcu Konjeviču na nejc@ustvarjalnik.org

Z lepimi pozdravi!

Nejc Konjevič,
mentor računalniškega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica in
vodja računalniških delavnic


(Število obiskov: 20)
Dostopnost