Select Page

Postojna

Podjetje Fluidmaster

Notranjski muzej Postojna

Projektni dan »Spoznavamo Postojno« za 3. R/IB oddelek bo potekal v sredo, 29. 3. 2017, v Postojni. Dijaki 3. R/IB oddelka se zberejo na Šolskem centru Postojna (v šoli, pri vhodu). Za prevoz v in iz Postojne uporabijo javni prevoz (odhod vlaka z železniške postaje v Ilirski Bistrici je ob 6.32, odhod vlaka z železniške postaje v Postojni je ob 13.15). Pripravo na projektni dan bodo imeli v ponedeljek, 27. 3. 2017, pri uri slovenščine.

V okviru projektnega dne se dijaki razdelijo v dve skupini. V prvi skupini bo prva polovica dijakov 3. R/IB, v drugi skupini druga polovica dijakov 3. R/IB.

Prva skupina se ob 7.30 zbere pri vhodu v šolo in skupaj s profesorico Mojco Jenček Ocepek in profesorjem Antonom Drobničem odide na ogled podjetja Fluidmaster. Ogled bo potekal do približno 9.00. Nato sledi malica. Ob 10.00 sledi voden ogled Postojne in obisk Notranjskega muzeja (ob 11.00). Ogled bo trajal dobro uro. Dijake spremljata profesorici Mojca Jenček Ocepek in Danijela Horvat.

Druga skupina se ob 7.35 zbere pri vhodu v šolo in skupaj s profesorjem Urošem Turkom in profesorico Matejo Kafol odide na ogled Notranjskega muzeja (ob 8.00). Ogled bo trajal dobro uro. Nato sledi voden ogled Postojne in malica (od 10.00 do 10.30). Ob 10.30 je odhod izpred šole. Sledi sprehod do podjetja Fluidmaster in ogled podjetja (od 10.00 do 11.00). Z dijaki bosta profesor Uroš Turk in Mirjana Marolt. Dijaki si ogledajo tudi vse plakate, ki bodo predvidoma izobešeni v klubu.

Šolska malica tega dne ni organizirana. Dijaki sami poskrbijo za prehrano (malico prinesejo od doma).

Kajetana Tornič,
organizatorica OIV/ID


(Število obiskov: 51)
Dostopnost