Select Page

Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva vabi k sodelovanju na natečaju za najboljši podjetniški slogan za mlade.

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Perspektiva smo že v letu 2020 celostno in proaktivno pristopili k spodbujanju podjetništva in podjetnosti med mladimi. V sodelovanju z lokalnimi šolami smo izvedli pilotni program za spodbujanje podjetnosti med osnovnošolci, srednješolci in višješolci. Mlade smo vodili skozi proces oblikovanja in razvoja njihove poslovne ideje, vse do nacionalnega tekmovanja POPRI. Skozi delo z mladimi smo ugotovili, da prepoznavajo vrednost v procesu, izkušnji, neposrednem kontaktu z uporabniki in kupci.

Prizadevamo si za nove podjetniške priložnosti in programe za mlade, obenem pa smo ponosni na podjetnost in uspehe, ki jih dosegajo naši mladi udeleženci. Ker si mladi zaslužijo svojo priložnost in pozornost, iščemo slogane v treh kategorijah (osnovnošolci, srednješolci in študentje), ki jih bodo primerno nagovorili. Naši novi slogani morajo poosebljati mlade med 13. in 29. letom, ki se bodo vključevali v naše podjetniške aktivnosti.

Najboljši slogan v vsaki kategoriji, ki ga bo izbrala strokovna komisija treh predstavnikov izmed prispelih sloganov, bodo natisnjeni na majice in uporabljeni za druge promocijske objave ter material.

Pogoji sodelovanja

  • Tri kategorije tekmovanja: osnovnošolci, srednješolci, študenti
  • Starost udeležencev med 13. in 29. let.
  • Slogan se vsebinsko navezuje na podjetništvo.
  • Sprejemajo slogane v obliki besedila ali grafične podobe, primerne za tisk.
  • Izdelek naj bo v barvah Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva (bela, črna, siva, zelena).
  • Zaželeno je, da nam izdelke pošljete elektronsko, v čim boljši kakovosti.
  • Poudarek naj bo na sloganu – torej napisu, pisavi.
  • Na natečaj lahko prijavite en izdelek.
  • Za sodelovanje na natečaju je nujno priložiti PRIJAVNICO NA NATEČAJ.

Organizator natečaja si za potrebe prilagoditve tiska in praktične uporabnosti izbranih sloganov pridržuje pravico spremembe grafike, v soglasju z avtorjem. Vsa prispela dela so last udeležencev, Mrežni inkubator Perspektiva pa ima pravico do uporabe le-teh.

Izbor in nagrade

Izbor najboljših izdelkov bo 4. junija 2021. O izboru bomo udeležence obvestili po e-pošti. Izbor najboljših izdelkov bo opravila tričlanska komisija (predstavnik Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva, grafični oblikovalec in predsednik Kluba študentov občin Postojna in Pivka). Ocenjevalna komisija bo izbrala tri najboljše slogane za mlade v vsaki od kategorij.  

Zmagovalci natečaja bodo prejeli nagrado Podjetniškega inkubatorja Perspektiva. Vsi izdelki bodo predstavljeni na razstavi Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva in sicer v spletni galeriji ter tudi v prostorih inkubatorja.

Rok in prijava

Predloge za najboljši slogan za mlade sprejemamo do 31. maja 2021, na elektronski naslov info@inkubator-perspektiva.si, lahko nam jih prinesete osebno ali pa nam jih pošljete po pošti (Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki otok 44b, 6230 Postojna), v kolikor se izdela fizični izdelek.

Več informacij

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@inkubator-perspektiva.si ali 031/257 222.

PRIJAVNICA NA NATEČAJ (261 KB)


(Število obiskov: 59)
Dostopnost