Select Page

Fakulteta za strojništvo Univerze v Ljubljani je prisluhnila željam dijakom in zato z veseljem sporočamo, da letos ponovno organiziramo poletni raziskovalni tabor »Raziskuj in poganjaj prihodnost!«. Poletni raziskovalni tabor bo potekal v tednu od 1. do 5. julija 2024 na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani in je namenjen najbolj vedoželjnim dijakom od 1. do 3. letnika.

Dijake bomo vključili v naše raziskovalno delo, kjer bodo pod mentorstvom našim sodelavcev lahko samostojno opravljali različno raziskovalno delo: vse od avtonomnih robotskih roverjev do 3D natisnjenih pametnih naprav! Poleg mentorstva raziskovalni tabor obsega tudi izbrana zanimiva predavanja mednarodno priznanih strokovnjakov.

Na UL Fakulteti za strojništvo se zavedamo pomena zgodnje karierne orientacije in promocije STEM področij, zato bomo raziskovalni tabor dijakom omogočili brezplačno (material, malice in kosila)! Ker bo delo z dijaki vključeno v individualno delo znotraj raziskovalnih laboratorijev, imamo omejeno število prostih mest (35) in je s prijavami potrebo pohiteti (po pravilu kdor prvi pride, prvi melje).

Več informacij – TUKAJ.

Facebook  Instagram

Za dodatne informacije in morebitne druge formate za promocijo lahko pišete na pr@fs.uni-lj.si.


(Število obiskov: 81)
Dostopnost