Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo vas na popoldansko govorilno uro, ki bo za starše dijakov vseh letnikov gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v torek, 25. januarja 2022, od 16.30 dalje. Govorilna ura bo potekala na daljavo preko aplikacije Zoom.

Zaradi izvedbe popoldanske govorilne ure vas prosimo, da svojo udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca, v katerem navedete priimek in ime starša, e-poštni naslov starša ter označite oddelek, ki ga obiskuje vaš/a sin/hčerka, in katerega profesorja/ico želite obiskati.

Udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca najkasneje do petka, 21. januarja 2022, do 13.00.

V primeru v torek, 25. januarja 2022, odsotnega profesorja/ice, bo ta profesor/ica sporočil drug termin srečanja.

Na e-poštni naslov, ki ste ga navedli v spletnem obrazcu, vam bo profesor/ica, ki ga/jo želite obiskati, poslal/a povezavo za dostop do Zoom srečanja in časovni razpored razgovorov s posameznimi starši. V primeru težav z dostopom do Zoom srečanja se za pomoč obrnite na svojega sina/hčer, ki je dela z aplikacijo Zoom že vešč/a.

Veselimo se vašega virtualnega obiska!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 126)
Dostopnost