Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo vas na popoldansko govorilno uro, ki bo za starše dijakov vseh letnikov gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v ponedeljek, 22. novembra 2021, od 16.30 dalje. Govorilna ura bo potekala na daljavo preko aplikacije Zoom.

Zaradi izvedbe popoldanske govorilne ure vas prosimo, da svojo udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca, v katerem navedete priimek in ime starša, e-poštni naslov starša ter označite oddelek, ki ga obiskuje vaš/a sin/hčerka, in katerega profesorja/ico želite obiskati.

Udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca najkasneje do četrtka, 18. novembra 2021, do 13.00.

V ponedeljek, 22. novembra 2021, so odsotni sledeči profesorji/ice: Katja Koren Valenčič, Ariana Jurca. V primeru, da želite obiskati odsotnega profesorja/ico, bo ta profesor/ica sporočil drug termin srečanja.

Na e-poštni naslov, ki ste ga navedli v spletnem obrazcu, vam bo profesor/ica, ki ga/jo želite obiskati, poslal/a povezavo za dostop do Zoom srečanja in časovni razpored razgovorov s posameznimi starši. V primeru težav z dostopom do Zoom srečanja se za pomoč obrnite na svojega sina/hčer, ki je dela z aplikacijo Zoom že vešč/a.

Veselimo se vašega virtualnega obiska!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 31)
Dostopnost