Select Page

Dragi dijaki in dijakinje 3. in  4. letnika

upam, da ste si ogledali Virtualni karierni sejem, tam dobili koristne informacije, povezane z odločitvijo za študij, in se udeležili tudi kakšne predstavitve študijskega programa. Ker bodo na sejmu dodajali nove informacije vse do avgusta 2021, spremljajte novosti še naprej.

Ponudbe posameznih fakultet glede predstavitve študijskih programov si boste lahko sproti pregledali na povezavi do tabele s PREDSTAVITVAMI ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV 2020/21, ki ste jo dobili včeraj.

Klub študentov Ilirska Bistrica vsako leto predstavlja posamezne študijske programe za dijake Gimnazije Ilirska Bistrica. Glede na to, da bo letos predstavitev potekala virtualno, vabijo nanjo tudi dijake Šolskega centra Postojna.  Poleg predstavitve študijev bodo ponudili tudi druge informacije, vezane na študentsko življenje, še zlasti pomembne za študente 1. letnika.

Njihovo vabilo si lahko ogledate tukajPredstavitev nameravajo izvesti okoli 9. januarja 2021, glede na rezultat ankete , ki vam jo prilagajo, pa puščajo možnost razdelitve srečanja na dva dela. Prosijo, da jim odgovorite čimprej.

Če Klub študentov Ilirska Bistrica ne bo mogel organizirati posamezne predstavitve študijskega programa, za katero bi bilo zainteresiranih več dijakov, bom poskušala organizirat dodatno  predstavitev  izven tega termina in jo objavila v že omenjeni tabeli s PREDSTAVITVAMI ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV 2020/21, ki ste jo dobili včeraj.

Informacije o tem sem vam poslala tudi po elektronski pošti.

Marija Pirih
Svetovalna služba


(Število obiskov: 29)
Dostopnost