Select Page

Dragi dijaki, spoštovani starši,

s torkom, 2. 11. 2021, je zaradi spremembe urnika stopil v veljavo nov razpored dopoldanskih govorilnih ur za starše in konzultacij za dijake, ki bo v veljavi do konca prvega ocenjevalnega obdobja, tj. do 17. 1. 2022, potem se zopet zamenja.

Vsak profesor ima dopoldansko govorilno uro za starše enkrat tedensko v dopoldanskem času in enkrat mesečno govorilno uro oz. t. i. kontaktno uro za dijake/inje. V skladu s priporočili NIJZ-ja, MIZŠ in ZRSŠ potekajo govorilne ure na daljavo po telefonu, preko e-pošte ali videopovezav. Ob izpolnjevanju pogojev PCT in ob doslednem upoštevanju vseh ukrepov pristojnih institucij lahko govorilne ure izjemoma potekajo v šoli po predhodnem dogovoru s profesorjem. Govorilne ure potekajo od 4. oktobra 2021 do 31. maja 2022.

Razpored dopoldanskih govorilnih ur za starše in konzultacij za dijake je dostopen na šolski spletni strani www.ilb.scpo.si –> zgornji meni Starši –> Govorilne ure oziroma na sledeči spletni povezavi: https://ilb.scpo.si/govorilne-ure-2-polletje-20132014/

Vabljeni k pogovoru s profesorji!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 49)
Dostopnost