Select Page

Evropska komisija je objavila natečaj za najboljši posnetek ali video prispevek, ki kaže posameznika na delovnem mestu.

Šolska svetovalna služba

logo_en

Uživaš v pripravništvu? Potem je to tekmovanje pravo zate!

Si pripravnik? Zakaj potem ne bi sodeloval v našemu natečaju #lovemyapprenticeship za fotografije in video posnetke za pripravnike po celi Evropi. Zdaj imaš priložnost, da vsem pokažeš, kako odlično je tvoje pripravništvo in pri tem osvojiš še nagrado!

Kako tekmovanje poteka?

Vse, kar moraš storiti, je posneti fotografijo ali krajši video posnetek o sebi na delovnem mestu in jo ali ga objaviti na Facebooku, Twitterju ali Instagramu s priloženim besedilom »Sodelujem v tekmovanju #lovemyapprenticeship contest«.

Tekmovanje bo potekalo od 26. oktobra do polnoči 23. novembra (po srednjeevropskem času). Žirija bo izbrala zmagovalca izmed 10 najbolj priljubljenih prijavljenih prispevkov glede na to, kateri bo prejel največ »všečkov« (na Facebooku ali Instagramu) ali oznak »priljubljeni« (na Twitterju). S sodelovanjem na natečaju soglašaš s pravili.

Kaj lahko osvojim?

Glavna nagrada je dvotedensko potovanje v tujino, kjer se bo zmagovalec udeležil jezikovnega tečaja angleščine, francoščine, nemščine ali španščine. To je odličen način, kako dodati vrednost svojemu življenjepisu in hkrati odkrivati novo mesto! Nagrada obsega kritje potnih stroškov do 500 EUR in nastanitev (v okviru šolskih prostorov ali pri družini).

Četudi ti ne uspe osvojiti glavne nagrade, še vedno lahko osvojiš eno izmed 15 dodatnih nagrad: palica za fotografiranje s pametnim telefonom, objektiv ribje oko ali prenosni polnilnik.

Več informacij: http://ec.europa.eu/social/apprentice_competition.jsp?langId=sl


(Število obiskov: 23)
Dostopnost