Select Page

V četrtek, 5. oktobra, smo imeli športni dan za dijake prvih in drugih letnikov. Sončen dan je bil kot naročen za jesenski pohod in druženje v naravi, in naši dijaki so se odlično odrezali.

Zjutraj smo se zbrali pred šolo in se nato odpeljali z avtobusom do izhodišča našega pohoda. Med vzponom smo si dijaki in profesorji medsebojno spodbujali ter krajšali čas s prijetnimi pogovori. Kljub nekaj strmim odsekom in utrujenosti, ki jo prinese pohod, smo bili vztrajni in odločeni priti na vrh Snežnika. Počasi, a vztrajno, smo napredovali proti vrhu, kjer nas je čakal čudovit razgled na morje, okoliške hribe in doline. Poleg tega smo ta dan izkazali tudi svojo solidarnost in skrb za druge. Nekateri dijaki in profesorji, ki smo še imeli rezerve v kondiciji, smo na vrh Snežnika prinesli drva za hladne dni, ki prihajajo. Po zasluženi malici na vrhu smo naredili skupinsko fotografijo, ki bo ostala za spomin na ta čudovit dan, nato pa smo se počasi in varno odpravili nazaj v dolino. Pohod na Snežnik je bil več kot le športni dan; bil je priložnost za odkrivanje narave, krepitev medsebojnih vezi in spoznavanje novih prijateljev.

Hvala vsem dijakom, ki ste se udeležili tega športnega dneva, in hvala tudi vsem, ki ste prispevali k izpeljavi tega športnega dne.

prof. Tina Oberstar


(Število obiskov: 473)
Dostopnost